Avsnitt 66 – gäst: Urban Hagblom

I avsnitt 66 av GIF-podden gästar Giffarnas sportchef Urban Hagblom.

Vi kommer vända ut och in på Silly Season och pratar om vad Giffarna vill ha in och ut ur laget, hur det varit med uppbrottet med Ali Haghighi, om mittbacken som Giffarna vill satsa på – genom att låna ut, om ytterbacken som får lämna laget, om att Juanjo och Batanero är det bästa innermittfältet NÅGONSIN i GIF enligt Hagblom, om intresset för Hagblom själv, för Romain Gall och för spanjorerna. Och så klart, mycket mer.

Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *