Avsnitt 68 – gäst: Micke Bengtsson

I avsnitt 68 av GIF-podden gästas vi av Giffarnas videoanalytiker, tillika Hudiksvalls tränare, Micke Bengtsson.

Efter nio år i GIF Sundsvall står han nu på egna ben. Han berättar om första tiden i Hudiksvall och vi snöar mycket in på de starka banden mellan de båda klubbarna som är hans arbetsgivare. Är ett samarbete i framtiden möjligt? Han berättar också om Joel Cedergrens resa som tränare, att det finns spelare i HuFF han kommer tipsa GIF Sundsvall om, om guldgossen Joakim Nilsson och mycket mer.

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *