Avsnitt 70 – gäst: Joel Cedergren

I avsnitt 70 av GIF-podden gästas jag av Joel Cedergren.

Där pratar vi bland annat om den makalösa säsongsstarten, om varför han har svårt att ta åt sig av allt beröm som öses över honom, om spelarna som hamnat i kläm, om att samarbeta med Hudik och Timrå, om U21-serien, om beroendet av Batanero och Juanjo, om att banta truppen, om varför han inte drömmer om att bli proffs, om att få ihop en grupp, om hur det gick till när klubben värvade Oliver Berg i somras, och att intresset för Romain Gall en gång i tiden väcktes – på en pub.

Det och mycket mer.

Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *