Avsnitt 71 – gäst: Kevin Walker

I avsnitt 71 av GIF-podden gästar jag Kevin Walker i Stockholm.
Över en dubbel espresso på ett hotell i Stockholm (därav den något stökiga miljön) pratar vi bland annat om svårigheten med speltid i år, om den märkliga skadan som stoppade honom i derbyt, om avskedet från Giffarna, om när han stoppades från ett provspel utomlands, om mötet som bidrog till viljan att gå vidare i karriären, om vad som krävs för att hamna utomlands i framtiden, om faderskapet, vänskapen till Linus Hallenius, om Joel Cedergrens tränarresa från långa bollar på Eklund till tiki taka.
Det och mycket mer.
Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *