Avsnitt 73 – gäst: Göran Sundqvist

I GIF-podden #73 gästas jag av Göran Sundqvist.

Han berättar om hur det var att växa upp som grabb till Giffarnas yngste allsvenske debutant någonsin, om att ta klivet mellan IFK och GIF, om när han gjorde 34 mål i Tipselit – som mittback, om att komma upp i a-laget med Leif Forsberg, Gunnar Samuelsson och en mängd andra profiler, om när han bänkades av Pelle Nilsson, om när han valde Selånger framför ett proffskontrakt i Norge och intresse från runtom i Europa, om relationen till USA:s landslagstränare Tony Gustavsson, om hur väl Leif Forsberg står sig på brandmansfotbollen och mycket mer.

Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *