Avsnitt 75 – gäst: Stefan Ålander

I avsnitt 75 gästas podden av Stefan Ålander. GIF-ikonen som gjort 380 matcher för klubben – bara Fredrik Sundfors har gjort fler.
Där berättar han bland annat om provspelet för Roberto Martínez i Swansea – som han nobbade, om gyllene generationen i IFK Timrå, om ledaren som fick störst betydelse i karriären, om dråpliga a-lagsdebuten, hur han nådde så långt som han gjorde, om ikoniska målen, varför det inte blev en tränarkarriär – och mycket mer.
Vi ber på förhand om ursäkt för ovanligt brusigt ljud i det här avsnittet.
Välkommen med feedback, frågor och önskemål på #GIFpodden på Twitter!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *