Avsnitt 77 – gäst: Rúnar Sigurjónsson

I avsnitt 77 är ex-giffaren Rúnar Sigurjónsson gäst. Oskar Lund har träffat mittfältaren på plats i Schweiz där han numer spelar för Grasshopper. Rúnar berättar om det turbulenta fjolåret som innehöll tränarbråk, böter och en succéutlåning i St Gallen. Han berättar också om återkomsten till Grasshopper, den nya rollen som lagkapten, att bli förälder och planen för framtiden när kontraktet i Schweiz går ut. Dessutom hyllar han ett par andra GIF-profiler – och erbjuder Tommy Naurin ett nytt jobb i Schweiz! Det och mycket mer får du höra i avsnittet nummer 77 av GIF-podden.

Publicerat av

Lukas Sahlin

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *