Avsnitt 78 – gäst: Mika Sankala (hela avsnittet)

På grund av bortfallna minuter kommer här Mika Sanka-podden än en gång – men i sin helhet!

I avsnitt 78 av GIF-podden berättar Mika Sankala bland annat om sina nyckelroller i Svenska Fotbollförbundet, om hur Linus Hallenius var som ungdom, om tankarna inför Tobias Erikssons återkomst i GIF Sundsvall, om hur han var med och förhandlade fram Tomas Brolins första kontrakt, om att komma fram som en finsk supertalang och debutera i högstaligan som 15-åring, om hur finska Kaskö IF hyrde privatflyg för att pendla över Sankala från Stockvik, om succén med det GIF som havererat under David Wilsons ledning, om att Tipselitspelarnas vägrade träna för densamme, om det tråkiga uppbrottet och tiden i en av världens då bästa damklubbar, Umeå IK – samt mycket mer.

Kom gärna med feedback på #GIFpodden!

 

 

Publicerat av

Lukas Sahlin

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *