Avsnitt 81 – gäst: Chidi Omeje

I avsnitt 81 av GIF-podden gästar Chidi Omeje!

Omeje missade hela säsongen 2018 efter en fruktansvärd knäskada. Nu ser han fram emot att komma tillbaka. Den för GIF-publiken ganska oskrivne anfallaren berättar i podden bland annat om vägen tillbaka efter svåra knäskadan, om rehabtiden med omtalade Simon Bakkioui, om att säga nej till det kriminella livet i hemlandet, om det nigerianska talangundret, om att vara muslim i den kristna delen av Nigeria, om varför han stödjer både Dalkurds och AFC:s flyttar,om ett omskrivet halvtidsslagsmål, om kärleken till Dalkurd, rådet till Smajl Suljevic och mycket mer.

Kom gärna med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *