Avsnitt 86 – gäst: Andreas Yngvesson

I avsnitt 86 av GIF-podden gästas vi av Andreas Yngvesson. Alnögrabben Yngvesson gjorde många fina säsonger i GIF Sundsvall, men berättar också om en där han var ”fullständigt värdelös” och hur han av en tillfällighet hittade lösningen – när han provade Dick Lidmans glasögon. Han berättar också om att han tror han hade kunnat bli mycket bättre, men valde ett liv som han tror han blev lyckligare av i stället. Han berättar om hur Erik Hamrén förklarade för honom att han inte ville ha honom till AIK – och hur densamme några år senare verkligen var angelägen om att ta honom till ÖIS, han berättar om sin lyckade tid i Malmö, när han var silly seasons mest jagade och hade kunnat gå till Strasbourg. Han berättar också om karriärens sämsta beslut – när han i affekt gentemot Tom Prahl gick till Landskrona. Det blir ett långt avsnitt med många stories.

Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *