Avsnitt 95 – gäst: Patrik Eriksson-Ohlsson

I avsnitt 95 gästas GIF-podden av Patrik Eriksson-Ohlsson.

Den förre GIF-backen berättar bland annat om sin roll i Norrlands Elitfotboll (Nef), om när han blev erbjuden jobbet som klubbchef – och tackade nej, om sin fina karriär och framgångsåren i Djurgården och varför de blivit mer ”hans” klubb än GIF Sundsvall, om hur det var att ha Liston Söderberg som tränare, om flera anekdoter från karriären, bland annat hur spelarna tog över halvtidssnacket i bragdvändningen mot Ljungskile 2007. Och som vanligt: Mycket mer.

Välkommen med feedback på #GIFpodden!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

En kommentar till “Avsnitt 95 – gäst: Patrik Eriksson-Ohlsson”

  1. Tycker peo s funderingar kring Gif Sundsvalls position i serietillhörigheten är väldigt sunda. Med tanke på den tunna Sundsvalls publiken Och en svag sponsor stad, ska vi verkligen ha som mål att till vilket pris som helst ligga i högsta serien, eller ska vi dra mer nytta av vår ungdomssatsning i a-lags sammanhang. Vore kul att få höra styrelsens tankar om framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *