Avsnitt 112 – gäst: Patronernas ordförande Emma Asp

I avsnitt 112 gästas GIF-podden av Patronernas ordförande Emma Asp.
Vi pratar bland annat om hur det var att äntligen ha publik på hemmaplan, om varför hon vill skrota Jämtkraft som reservarena, om rivaliteten till Östersund, om det öppna brev som Patronerna riktade mot GIF-styrelsen för ett år sedan, om villkorstrappan, stödet Patronerna fick från Fotbollssverige, om mormor och morfar – Patronernas äldsta medlemmar, om varför Albin Palmlöf är en favoritspelare i laget, och mycket mer.

Välkommen med feedback till @GIFpodden i sociala medier!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.