Avsnitt 113 – gäst: Målvaktslånet Davor Blazevic

I avsnitt 113 gästas vi av Davor Blazevic. Giffarnas målvaktslån från Hammarby berättar bland annat om tankarna kring framtiden, men tar oss också igenom en allt annan än enkel fotbollskarriär. Efter en juniortid mer eller mindre utan motgångar, var han med om BP:s mardrömsår 2014, när kaptenen Pontus Segerström tragiskt gick bort i cancer, laget åkte ur två raka divisioner och han själv plötsligt stod arbetslös. Blazevic var nära att lägga av, men berättar hur han reste sig och var nära att bli guldhjälte för Hammarby så sent som 2019. Han pratar också om Tommy Naurins betydelse för lånet till GIF, om knepet från Johan Wiland som gått i arv, intresset för böcker och mycket mer.

Välkommen med feedback till @GIFpodden i sociala medier!

Publicerat av

Lukas Sahlin

Nu avslutad spelarkarriär, men har ett förflutet i mången fina klubbar; Delsbo IF, Hudiksvalls ABK, Kubikenborgs IF, Jeréz Liberacion C.D, Preben BoIS och Sidsjö-Böle IF. Skriver åt ST och Sportbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *