Sprid på Facebook

I Ryssland, och flera av de länder där ryska är första eller andra språk, använder man Kontakt, vk.com istället för Facebook. Det påminner om Facebook, men lever sitt eget liv på ett annat sätt. Det är kul att följa kommentarerna om vår gospelfestival där.

Igår gjorde jag själv ett Facebook-event, för att kunna visa svenskar som kanske vill berätta om detta för vänner som bor i Ryssland, eller intresserar sig för vad som händer där. Sprid gärna om du vill:

St Petersburg Gospelfestival på Facebook

 

 

Publicerat av

Gospel Journey

Gospel Journey

Gospel Journey kombinerar glädjen i att sjunga och resa tillsammans. Jag, Joakim Arenius, som skriver i bloggen arbetar med gospel i en handfull olika länder och arrangerar resor till några av dem. Bloggandet präglas också livets stora frågor, dit vi räknar musik och resor, samt de frågor som ofta väcks i en sång eller på en resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *