#16 Husblattar och Gävleborgs Dagblad

Här är avsnitt #16 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt diskuterar vi den medieutredning som Anette Novak kommer att leda och de förväntningar vi har på den. Vi pratar också om Folkbladet Västerbotten och källskyddet, om Tankesmedjan och ”husblattar” och om Fokus och Researchgruppen. Dessutom svarar vi på frågan om det inte är lika bra att slå ihop Arbetarbladet och Gefle Dagblad och istället starta opolitiska Gävleborgs Dagblad.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Alice Bah Kuhnke, Anette Novak, Cilla Benkö, AnnaKarin Lith, Alice Teodorescu, Sakine Madon, Anne Sseruwagi, Tomas Brunegård, Ove Joanson, Anna Körnung, Ola Sandstig och Anna Lith.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Lyssna på avsnitt #16 via iTunes eller här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *