#17 Presstöd och Barr i spenaten

Här är avsnitt #17 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt – som är vårt hittills längsta – diskuterar vi bland annat Gefle Dagblads rekrytering från Arbetarbladet, det nya presstödet, Dagens Samhälles publicering av Ola Sandstigs granskning av Researchgruppen, Sveriges Radio vs Mittmedia och Expressens Björn Barr i spenaten i Östersund. Dessutom pratar vi om Aftonbladets Sofia Olsson Olsén och hennes Spotify-debut med ett punkband.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Kristian Ekenberg, Patricia Svensson, AnnaKarin Lith, Cilla Benkö, Björn Löfdahl, Lars Johansson, Anna Lith, Axel Holmberg, Sofia Olsson Olsén, Erik Nyholm, Jonas Heavy Stentäpp, Erika Fahlgren och Björn Barr.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Lyssna på avsnitt #17 via iTunes eller här:

2 reaktioner till “#17 Presstöd och Barr i spenaten”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *