#18 Skavlan och polisens tystnad

Här är avsnitt #18 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt har vi delvis olika åsikter om hur det är bra eller inte att SVT låter Jimmie Åkesson sitta i Skavlans myssoffa. Vi berättar också en del branschnyheter, inte minst den att Mittmedia fortsätter att värva duktiga medarbetare från kvällstidningarna. Dessutom blir det diskussioner om SD:s bojkott mot Aftonbladet, polisen som aldrig svarar och det faktum att journalister har lågt förtroende.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Hans Lindeberg, Anders Rönmark, Thomas Peterssohn, Björn Barr, Mikael Hedström, Anette Novak, Gusten Holm, Frida Boisen, Sofia Dahlström, Ewa Wirén, Fredrik Virtanen, Ulf Bjereld, Dick Costolo, Mona Hallén, Jenny Lundberg, Lars Beckman och Jörgen Edsvik.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Lyssna på avsnitt #18 via iTunes eller här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *