#21Usel granskning av medier

Här är avsnitt #21 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt diskuterar vi vikten av granskande journalistik och en nysatsning i Gefle Dagblad, Uppdrag Gransknings inslag om Stampen, debatten mellan Daniel Nordström och SVT:s Robert Olsson, en intressant krönika av Jan Scherman och om det är okej med vinannonser i tidningen. Vi pratar också om lyssnarsynpunkten att det bör införas en ”Papperstidningens Dag.”

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Johan Järvestad, Jonas Harrysson, Tomas Brunegård, Robert Olsson, AnnaKarin Lith, Cilla Benkö, Jan Scherman, Thomas Sundgren, Anette Novak, Göran Blomberg, Oscar Westlund, Emma Crépin, Robert Brännström, Peder Andersson, Niclas Deeped Strandh, Margret Atladottir, Jan Helin, Lisa Bjurwald, Thomas Mattsson, Bosse Andersson, Carl-Johan Bergman, Stisse Åberg, Anders Johansson och Katarina Graffman.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Lyssna på #21 via iTunes eller här:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *