#24 Pressetik och kommunens reportrar

Här är avsnitt #24 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt berättar vi om Jimmie Näslund, chefredaktör Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland, som lämnar Mittmedia för ett vd-jobb. Vi pratar på nytt om Expressens Björn Barr som har gett sig in i Jack Hildén-debatten och pratar om det intressanta nyhetskriget i Jönköping. Dessutom blir det branschnyheter, en diskussion om kommunens reporter apropå ett inlägg från Publicistklubbens ordförande. Vi tar också upp Utgivarnas förslag om ett nytt pressetiskt förslag samt pratar om det sorgliga faktum att en fjärdedel av landets kvinnliga journalister sextrakasseras.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Thomas Mattsson, Mikael Marklund, Jimmie Näslund, Robert Jonsson, Thomas Peterssohn, AnnaKarin Lith, Robi Govik, Christel Tholse Willers, Martin Schori, Magnus Zaar, Kristoffer Rengfors, Linnea Jonjons, Christoffer Ahlqvist, MattsonHelin, Rickard Olsson, Björn Barr, Jack Hildén, Jeanette Gustafsdotter, Björn Häger, Donald Sandström, Daniel Johansson, Andreas Söderlund, Anette Novak och Emma Crépin.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Lyssna på #24 via iTunes eller här:

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *