#26 Tiggarstoryn, SVT Pejl och djävulsbebisen

Här är avsnitt #26 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt har vi Sundsvalls Tidnings chefredaktör Anders Ingvarsson som gäst i studion, detta apropå att han nu går in som utgivare även på Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland. Vi pratar om medieutredningens  samrådsmöte i Husby, om ”bloggstriden” i Gävle med Arbetarbladet i centrum, Gefle Dagblads kampanjjournalistik och en misslyckad och en lyckad publicering i Hela Hälsingland.
Det blir också snack om Mittmedias publicistiska kampanj, SVT Pejl, Stampen och kuppen med djävulsbebisen.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Anders Ingvarsson, Jimmie Näslund, Anette Novak, Johan Adolfsson, Tomas Froms, Håkan Juholt, Sara Oscarsson, Martin Alsander, Fredric Karén, Thomas Mattsson, Barack Obama, Brit Staktson, Martin Schibbye, Kristofer Sjöholm, Ulrika Obstfelder Peterson och Björn Hygstedt.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström.

Du kan lyssna på avsnitt #26 i iTunes eller här:

Publicerat av

En kommentar till “#26 Tiggarstoryn, SVT Pejl och djävulsbebisen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *