#28 Listan som chockade landet

Här är avsnitt #28 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt ställer vi oss frågan om det är viktigt var journalister bor, detta apropå en ny undersökning som presenterats. Vi kollar närmare på nya satsningen jkpglive.se och pratar om listan som chockade hela landet.
Vi pratar också om Dawit Isaak, som i dag suttit fängslad i 5 000 dagar, utan rättegång och utan officiell anklagelse. Det blir också en hel del prat om Public Service och om en lokal uppföljning av Andrew Waldens succékrönika i Café.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Johan Adolfsson, Sven Johansson, Kennet Lutti, Karin Bergkvist, Dawit Isaak, Thomas Mattsson, Anne Lagercrantz, Olov Carlsson, Hanna Stjärne, Johan Ehrenberg, Lars Beckman, Måns Zelmerlöw, Simon Ridell, Andreas Ekström, Rickard Olsson, Sofia Mirjamsdotter, Po Tidholm, Ola Nordebo, Linda Westerlind, Carl-Johan Bergman, Erik Nyholm, MattssonHelin, Jan Helin, Lisa Bjurwald, Margret Atladottir, Andrew Walden och Sofia Juvel.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns också på Linkedin.

Du kan lyssna på avsnitt #28 i iTunes eller här:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *