#29 Vi bråkar om Sommar i P1 och sponsrad journalistik

Här är avsnitt #29 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt pratar vi om chefen som blir reporter efter 28 år, om Arbetarbladets och Gefle Dagblads flyttplaner, om Uppdrag Gransknings granskning av TV4 och om raseriet mot Sommar i P1. Dessutom pratar vi en hel del om sponsrad journalistik. Är det bra eller dåligt? Vi kan konstatera att vi är mer oense än vi brukar i en hel del frågor.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Leif Eriksson, Tommy Engman, Göran Zackari, Bibi Rödöö, Ehsan Fahdakar, Anna Jaktén, Björn Tunbäck, Jan Scherman, Casten Almqvist, Gustaf Norén, Fredrik Wikingsson, Filip Hammar, Jan Gradvall, Jessica Almenäs, Fredrik Skavlan, Jimmie Åkesson, Björn Häger, Christer Gardell, Carolina Neurath, Fredric Karén, Geir K Hus, Åke Bergman, Fredrik Ahl, Carl Philip Bernadotte och Sofia Hellqvist.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns också på Linkedin.

Du kan lyssna på avsnitt #29 i iTunes eller här:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *