#31 Tweeten som blev för mycket för SVT

Här är avsnitt #31 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

Efter förra veckans avsnitt, där vi satte personligt rekord i längd, är vi nu tillbaka i ett lite kortare och rappare format.
Denna vecka pratar vi om Sveriges Radios 90-årsfirande, om tweeten som blev för mycket för SVT Gävleborg och om succén för Mittmedias krimpodd.

Vi svarar också på frågor via Twitter, diskuterar Metros uppmärksammade och kritiserade opinionsundersökning och Svenska Dagbladets nya satsning för barn- och ungdomar.
Dessutom listar vi veckans tre hetaste medieprofiler. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Cilla Benkö, Henrik Schyffert, Kristian Luuk, Sven-Bertil Taube, Darin, Sarah Dawn Finer, Anna Wikner, Stina Cederholm, Linnea Jonjons, Jimmy Roos, Lars Beckman, Ehsan Fadakar, Kalle Sandhammar, Andreas Karlström, Marcus Melinder, Anna Lindberg, Per-Anders Broberg och Tobias Hübinette

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns också på Linkedin.

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *