#34 Facebook, hunden Ture och PS-rapporten

Här är avsnitt #34 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I detta avsnitt pratar vi bland annat om Gefle Dagblads pågående granskning av moskén i Gävle och vi diskuterar också Facebooks policy efter att samtliga redaktörer som sköter Gefle Dagblads Facebookkonto stängts av.

Vi diskuterar också Public Service-rapporten, stormen kring sparpaketet på tidningarna i Luleå och Norrans nya policy. Givetvis diskuterar vi också jakthunden Ture som mitt under Mittmedias livesändning hamnade i bråk med en grävling och det faktum att alla journalister i Mittmedia kommer att få utbildning i utgivarfrågor.

Personer vi nämner i avsnittet är Per Hultengård, AnnaKarin Lith, jakthunden Ture, Anders Ingvarsson, Sofia Högberg, Kalle Sandhammar, Mats Ehnbom, Erik Ranängen, Åsa Petersen, Maria Wetterstrand, Cilla Benkö, Hanna Stjärne, Åsa Jamal, Rickard Olsson, Felix ”PewdiePie” Kjellberg och Fredric Karén.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns också på Linkedin.

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *