#38 Mediebråk, sparpaket och PO

Här är avsnitt #38 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om ett antal mediebråk som är i gång, nya besparingar inom landsortspressen och frågorna kring hur journalistiken ska finansieras i framtiden. Vi pratar också om TV4 som blockerar hatsajter och om Svenskans nya klimatpodd.
Naturligtvis listar vi också den senaste veckans tre hetaste mediepersoner. Denna vecka står Anna Gullberg för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är Linnea Kihlström, Johan Ehrenberg, Helena Nyman, Karin Pettersson, PM Nilsson, Rebecca Weidmo Uvell, Hanne Kjöller, Daniel Swedin, Karin Olsson, Hanna Fridén, Bengt Larsson, Anna Lindberg, Peter Kadhammar, Andreas Ekström, Viveka Hansson, Björn Häger, Hans Rosling, Johan Rockström, Mikael Marklund, Peter Alestig, Jenny Stiernstedt, Ardalan Shekarabi, Martin Aagård, Richard Herrey, Douglas Hamilton, Anna-Karin Thorstensson, Åsa Lindeborg, Daniel Suhonen, Adam Svanell, Hanna Fahl, Andrew Valden, Daniel Nannskog, Ola Sigvardsson, Jens Lestrade och Claes de Faire.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns också på Linkedin.

Här kan du lyssna på avsnitt #38:

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *