#39 Arbetarbladets granskning, Bandypuls och tre heta

Här är avsnitt #39 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I veckans avsnitt är vi båda för första gången inte i samma studio. Daniel Nordström är i studion i Gävle och Anna Gullberg är med via länk från Falun.

I avsnitt 39 pratar vi bland annat om Arbetarbladets granskning av skattemiljonerna, Brynäs och Gävle kommun. Vi pratar också om succén för Mittmedias nya app Bandypuls och den efterföljande reklamkampanjen som blivit omdiskuterad.
Vi pratar även om det nya sparpaketet inom EK-koncernen, lyfter veckans snackisar och ställer oss frågan om polisen bör anställa journalister. Detta efter en krönika av Västerbottens-Kurirens chefredaktör Ingvar Näslund.
Vi noterar också att Svenska Dagbladet har ett bra miljötänk, detta apropå förra avsnittets diskussion om den nya Klimatpodden. Vi följer också upp hur det har gått för satsningen SvD Junior.
Naturligtvis listar vi också den senaste veckans tre hetaste mediepersoner. Denna vecka står Daniel Nordström för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Ingvar Näslund, Dan Persson, Mikael Marklund, Jan Sjölund, Thomas Sundgren, Mattias Wallström, Lars Ander, Björn Hygstedt, Fredric Karén, Sören Axelsson, Peter Larsson, Nils ”Väder-Nils” Holmqvist, Carolina Neurath, Bert Karlsson och Arianna Huffington.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram där vi heter @gavleutgivarna

Här kan du lyssna på avsnitt #39:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.