#43 Hultengård om medieutredningen och Sveriges Radio vs SD

Här är avsnitt #43 av ettårsjubilerande mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #43 har vi Tidningsutgivarnas chefsjurist Per Hultengård. Han berättar dels om den utbildning han har i utgivarfrågor för Mittmedias journalister, dels kommenterar han medieutredningen.
Även Anna Gullberg och Daniel Nordström kommenterar medieutredningen och har också båda skrivit om delbetänkandet. Utan lokaltidningen hotas hela medielandskapet, skriver Anna Gullberg i Gefle Dagblad. Medieutredningen är på rätt väg, skriver Daniel Nordström i Arbetarbladet.

Det blir dessutom en diskussion om Sveriges Radio efter beslutet att spela Niklas Strömstedts omdiskuterade låt från TV4-programmet Så mycket bättre. Daniel Nordström anser att Sveriges Radios linje är otydlig och gör en spaning. Anna Gullberg håller inte med om slutsatserna.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Per Hultengård, Anette Novak, Niklas Strömstedt, Timbuktu, Soran Ismail, Jonas Westman, Robert Laul, Johan Adolfsson, Mats Ehnbom, Kalle Sandhammar, Erik Ranängen och Anna Bäsén.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram där vi heter @gavleutgivarna

Här kan du lyssna på avsnitt #43:

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *