#44 Debatt om flyktingboende och IS eller Daesh

Här är avsnitt #44 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #44 diskuteras det faktum att Mittmedias sajter drabbades av en misstänkt attack. Det blir också prat om den hätska debatten kring flyktingboendet i Valbo, om hur medierna agerade i samband med terrorattacken i Paris, om att flera tidningschefer slutar, om att nyhetsjournalistiken tappat var fjärde reklamkrona sedan 2008 och uppsnack inför Stora Journalistpriset.
Dessutom blir det diskussion om Kristoffer ”Kringlan” Svensson och Alla mina kamrater. Vi diskuterar också vilken benämning som är mest lämpad att använda för terroristgruppen bakom attacken i Paris, IS eller Daesh?

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Jenny Wennberg, Sofia Juvel, Kristoffer ”Kringlan Svensson, Vesna Krstic, Ioanna Lokebratt, Jan Helin, Madeleine Thor, Cilla Benkö, Per-Anders Broberg, Jeanette Gustafsdotter, Hanna Stjärne, Lars Johansson, Pia Rehnquist, Jonas Kanje, Peo Wärring, Åsa Linderborg, Olle Zachrison och Maria Rimpi.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram där vi heter @gavleutgivarna

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *