#45 Politiskt kaos i Gävle och fort och fel i terrorrapporteringen

Här är avsnitt #45 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #45 diskuteras bland annat det politiska kaoset som har uppstått i Gävle efter att Sverigedemokraterna fällde de rödgrönas budget.
Det blir också diskussion om terrorbevakningen och om det var rätt eller fel att publicera namnet på den man som greps i Boliden och som senare släpptes på fri fot när misstankarna om förberedelse till terroristbrott avskrevs.
Andra ämnen som diskuteras är bland andra Stora Journalistpriset, Arbetarbladet klandras för tv-inslag, Mittmedias nya appar, löpsedeln som skapade het debatt i Östersund och TU:s granskning av SVT:s brist på förhandsprövning av nya tjänster

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Joanna Wågström, Jörgen Svendsen, Johanna Bäckström Lerneby, Kristoffer Örstadius, Andreas Cervenka, Torbjörn Isacson, Kerstin Weigl, Thomas Mattsson, Jenny Wennberg, Filip Struwe, Markus Sandin, Stefan Nolervik, Hans Lindeberg, Christina Björklund, Alisa Bosnic, Jimmy Ahlstrand, Anne Lagercrantz, David Baas och Gina Dirawi

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram där vi heter @gavleutgivarna.

Lyssna på avsnitt #45 här:

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *