#47 Dramat i Hofors, NTM:s ändrade tv-fokus och de som tror på print

Här är avsnitt #47 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Arbetarbladets chefredaktör Daniel Nordström.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #47 diskuteras dramat i Hofors i måndags, där de första uppgifterna spreds via Twitter. Rätt eller fel av medierna att publicera så snabbt och vad var egentligen sant.
Det blir bland annat också diskussion om NTM-koncernen som ändrar sitt tv-fokus, Direktpress som tror att print är vägen, Mittmedia och Schibsted-affären som sprack, frågan vad som händer med Svenska Dagbladet nu och presstödet. Det blir också en diskussion om Instant Articles

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Magnus Lundqvist, Jonas Harrysson, Charlotta Friborg, Kalle Sandhammar, Björn Löfqvist, Lars Johansson, björnen Idun, Jan Helin, Thomas Mattsson, Anders Härén, Elin Turborn, Erik Hallstensson, Mattias Karlsson, Kristian Åkergren, Anders Staffas och Anna-Lena Laurén.

Följ oss på Twitter där vi heter @gavleutgivarna och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram där vi heter @gavleutgivarna.

Lyssna på avsnitt #47 här:

Publicerat av

Profilbild

En kommentar till “#47 Dramat i Hofors, NTM:s ändrade tv-fokus och de som tror på print”

  1. När kommer den stora uppgörelsen om medias feghet och underlåtenhet att göra sitt jobb under de senaste åren ? Jag tänker naturligtvis på invandringen och medias vägran att agera seriöst utifrån sitt uppdrag att granska makthavare och hålla medborgarna informerade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *