#51 PO-anmälningar och storbråk

Här är avsnitt #51 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #51 diskuteras bland annat frekvensnedgångar i print, storbråket inom SVT och Föreningen Grävande Journalister och mycket annat. Avsnitt spelas in i en studio vi inte befunnit oss i tidigare, den på Gefle Dagblad.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Camilla Henriksen, Michael Österlund, Anne Lagercrantz, Mette Friberg, Ylva M Andersson, Janne Josefsson, Nils Hanson, Lena Laurén, Arne Larsson, Peter Linné, Terje Carlsson, Morgan Johansson, Jeanette Gustafsdotter, Gudrun Antemar, Maria Rimpi, Jonas Klint, Manne Schagerström och Elin Olofsson.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt 51:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *