#52 Luciabråk, SVT-bråk, Kia-bråk och Medieutredningen

Här är avsnitt #52 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #52 diskuteras bland annat Gefle Dagblads avbrutna samarbete med Lions om Lucia, Medieutredningen som får ett halvår till på sig, TV4:s stora varsel, Instant Articles, situationen på SVT Falun och Gävleborg, Jan Helin som avtackades med ett Expressen-löp, Aftonbladets avhopp från Kia-index, DD:s nya chefredaktör, Årets dagstidning, Aftonbladets etta med en sponsrad artikel, Ehsan Fadakars nya uppdrag, SVT Västerbottens jämställdhetsarbete, VK:s nya styrelse och SVT-chefer som går efter bråk.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Anette Novak, Maria Ljunggren, Christina Ågren, Jan Helin, Thomas Mattsson, Göran Forsberg, Bella Levy, Sofia Olsson Olsén, Jan Scherman, Andreas Aspegren, Antoaneta Nikolaeva, Lisa Pehrsdotter, Bosse Andersson, Kerstin Brunnberg, Anna Rastner, Johan Cedersjö, Ehsan Fadakar, Bengt Ottosson, Agneta Marell, Mette Friberg, Ylva M Andersson, Robert Olsson och Mats Edman.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt 52:

Publicerat av

Profilbild

En kommentar till “#52 Luciabråk, SVT-bråk, Kia-bråk och Medieutredningen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *