#53 Chefsavhoppen från Bonniers och fotograferna på GP

Här är avsnitt #53 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #53 diskuteras bland annat chefsavhoppen på Bonnier News, det faktum att Göteborgs-Posten tar bort fotografer, att moskén i Gävle bojkottar Gefle Dagblad, nyheter på arabiska och det tv-team i Värmland som blev attackerat. Det blir också diskussioner om Facebooks nya gillafunktioner och det faktum att Östgöta Media ändrar kommentarsfunktioner på sajterna.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas naturligtvis också. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Vi berättar också i detta avsnitt att denna podd kommer att göra ett uppehåll till mitten av maj. Därefter är den tillbaka.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Johan Järvestad, Gunilla Herlitz, Henrik Stangel, Pär Roosvall, Thomas Mattsson, Jan Helin, Åsa Tillberg, Casten Almqvist, Thomas Peterssohn, Anna Lindberg, Tomas Skoglund, Cecilia Krönlein, Fredrik Gustavell, Bella Levy, Anna Herdenstam, Karin Bülow Orrje, Hanna Malmodin, Celinda Andersson, Lisah Silfwer, Tess Ulander, Mattias Carlson och Charlotta Friborg.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #53:

Publicerat av

2 reaktioner till “#53 Chefsavhoppen från Bonniers och fotograferna på GP”

  1. @OveP: Nej, det är vi inte för fina för. Vi ber om ursäkt för sent svar, det beror på att podden har haft ett uppehåll. Det är ingen ursäkt, men en förklaring.
   Nu har podden gjort comeback och vi kommer att vara mer aktiva.
   När det gäller den aktuella länken är min kommentar att det är en publicering som aldrig borde ha gjorts. Allehanda har gjort uppföljande, kritiska artiklar kring detta. Men, som sagt. Denna är inte bra.
   Daniel Nordström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *