#59 Facebook vs medierna, Almedalen och Pride

Anna Gullberg GullbergNordström #59Här är avsnitt #59 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #59 pratar vi en hel del om Almedalen och vad som väntar där. Bland annat kommer vi att spela in avsnitt #60 av #GullbergNordström på Expressens scen på tisdag. Både Anna Gullberg och Daniel Nordström deltar också ett antal olika panelsamtal.
Vi pratar också om det ökade antalet kvinnor på Mittmedias sportredaktion, det nya mediestödet, om en ny spännande rekrytering till Gefle Dagblad, om VLT:s regnbågsfärgade logga, VLT:s nya organisation, besparingar och om att medierna är förlorare i Facebooks nya prioriteringar. Vi hyllar också den store publicisten Bo Strömstedt, som nyligen avled.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas förstås även i detta avsnitt. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi näDaniel Nordström GullbergNordström 59mner i avsnittet är bland andra Bawar Ismail, Karin Bergkvist, Mats Tidstrand, Mattias Wallström, Cecilia Edström, Peo Wärring, Anette Novak, Hans Lindeberg, Johanne Hildebrandt, Sakine Madon, Annica Ögren, Jeanette Gustafsdotter, Thomas Mattsson, Ola Sigvardsson, Lena Mellin, Björn Häger, Mats Pettersson, AnnaKarin Lith, Ulrica Widsell, Alexandra Rodell, Patrik Oksanen, Henning Johannesson, Viveka Hansson, Björn Löfdahl, Mats Löfving, Katarina Aspegren, Per-Anders Broberg, Karin Olsson, Lars Truedson, Rouzbeh Djalaie, Kristoffer Holt, Gunilla Kindstrand, Fredrik Strauss, Carl-Johan Bergman, Andreas Ekström, Jan Helin, Linda Solum, Emil Danielsson, Evelina Davidsson, Torbjörn Lindström, Oskar Nord, Per Wirtén och Irene Pozar.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #59:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *