#72 Män som hatar kvinnor

72-gullbergnordstromHär är avsnitt #72 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Norrtelje Tidning, Länstidningen Södertälje, Nynäshamns-Posten Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #72 lämnar vi periferin och sammanstrålar på en hotellbar i Stockholm. Vi pratar om män som hatar kvinnor, kameror på halv stång, Gävlebocken och mycket annat.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas förstås även i detta avsnitt. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Nils Funcke, Solveig Voyce, Annika Lantz, Jens Runnberg, Nike Nylander, Anders Holmberg, Margret Atladottir, Lisa Bjurwald, Thomas Mattsson, Jan Helin, Olov Carlsson, Anna Lindberg, Lars Beckman, Bawar Ismail, Gellert Tamas, Åsa Linderborg, Jeanette Gustafsdotter, Roger Nilsson, AnnaKarin Lith, Kersti Forsberg, Arben Vata, Sakine Madon, Lars Tallert, Galina Timchenko, Barkha Dutt, Baria Alamuddin, Anita Sarkeesian, Jessikka Aro, Laura Castellano, Jamela Alindogan, Miranda Patrucic och Fatuma Noor.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #72:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *