#73 Att vara förband till Martin Schibbye

Här är avsnitt #73 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Norrtelje Tidning, Länstidningen Södertälje, Nynäshamns-Posten Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta Posten och Sala Allehanda.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt #73 konstaterar Gullberg och Nordström att de båda har något gemensamt. Båda har nämligen varit förband till Martin Schibbye. Det blir också diskussion om kritiken mot Alice Bah Kuhnke. Försöker hon strypa yttrandefriheten eller inte? Det konstateras också att en debattartikel från 27 publicister har givit effekt.

Veckans tre hetaste medieprofiler listas förstås även i detta avsnitt. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan – men eftersom Anna Gullberg trodde att det var hennes tur blir det en dubbellista.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Amelia Adamo, Åsa Lundegård, Ingalill Sundhage, Bodil Resare, Alexandra Boscanin, Jonas Gardell, Alice Bah Kuhnke, Helena Nyman, Steffo Törnquist, Jimmy Roos, Kerstin Carlsson, Gunilla Kindstrand, Ingvar Näslund, Sture Bergman, Jessica Wennberg, Jonna Axelsson, Johan Taliercio, Martin Lindstam, Nike Rydberg, Carl-Johan Hamlet, och Mimmi Nilsson. Björn Häger, Malin Crona, Mikael Odenberg och Mattias Hagberg

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #73:

Publicerat av

Profilbild

5 reaktioner till “#73 Att vara förband till Martin Schibbye”

  1. Varför finns det en kommentarsfunktion här men inte i tidningen ? Här är ju ingen intresserad av att kommentera och ni är inte intresserad av att svara heller.

      1. Goddag yxskaft. Detta är #73 och senast nån kommenterade var #56 – och det var jag som kommenterade. Utan att få svar såklart.

          1. Passivt aggressivt, raljant och nedlåtande icke-svar, Nordström. Det inger inget förtroende för er två chefredaktörer. Era tidningar blir allt mindre läsvärda och definitivt inte värt priset för en prenumeration. Facebook framstår idag som ett långt bättre alternativ för debatt, nyheter och information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *