#82 Schibstedhuset bör klassificeras som ett skyddsobjekt

Här är avsnitt 82 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 82 pratar vi om vaccinationsskeptikern i P1:s Studio Ett. Blev det bra eller inte. Vi pratar också om högerextrema Fria Tider. Ok eller inte att de på nytt ställer ut på Bokmässan?

Vi ställer oss också frågan varför inte Schibstedhuset klassificeras som skyddsobjekt när Sveriges Television och Sveriges Radio gör det. Vidare pratar vi om GP:s onlinechef Markus Hankins som slutar efter interna stridigheter, eller finns det andra orsaker. Vi tar också upp ett förslag från Lars Truedson. Tummen upp eller ner? Vi pratar också om svenska flaggan och hur den får användas och inte användas i reklamsammanhang.
Vi noterar också att Mittmedias tidigare vd, Thomas Peterssohn, är tillbaka i mediebranschen – i ett annat land.

Givetvis listar vi också de hetaste medieprofilerna just nu. Denna vecka står Daniel Nordström för listan.

Personer vi nämner i avsnittet är bland andra Magnus Thorén, Vávra Suk, Henrik Klackenberg, Lars Truedson, Thomas Peterssohn, AnnaKarin Lith, Svante Wahlbeck, Markus Hankins, Peter Holmlund, Johan Hansson, David Lagerlöf, Tess Asplund, Sofia Wadensjö-Karén och Magnus Wennman.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #82:

Publicerat av

Profilbild

2 reaktioner till “#82 Schibstedhuset bör klassificeras som ett skyddsobjekt”

  1. Här är det locket på märker jag. Jag är intresserad av att höra er åsikt om den infekterade striden på Mittmedia i allmänhet och GD i synnerhet. Många vantrivs tydligen under er ledning. ”Den vanligaste orsaken uppgavs vara att man ville slippa ha Mittmedia som arbetsgivare.” Lite av samma vantrivsel märktes på AB under Nordströms ledning, där utrensningar och tysthetskultur var vardag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *