#86 Så mår pressfriheten

Här är avsnitt 86 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

Avsnitt 86 spelades in på Stockholms centralstation, med tågens gnissel som ljudkuliss. Vi pratar om pressfriheten inför pressfrihetens dag 3 maj, om Tidningsutgivarnas nya kampanj där både Anna Gullberg och Daniel Nordström är med och om de krönikor vi skriver i respektive titlar i morgon på pressfrihetens dag.

Vi pratar också om Mittmedias mycket speciella vecka, med tekniska problem, nödtidningar och magförgiftningen för åtta medarbetare på den nya desken för Västmanland/Stockholm. Dessutom blir det prat om Gefle Dagblads och Arbetarbladets flytt – och mycket annat.

Vidare listar vi förstås veckans hetaste profiler.
Denna vecka står Anna Gullberg för listan.

Personer vi nämner är bland andra Thomas Mattsson, Magnus Alselind, Patrik Oksanen, Reidar Carlsson, Håkan Slagbrand, Lisa Bjurwald, Lisa Röstlund, Lilian Sjölund, Malin Ekman, Tobias Lindberg, Jeanette Gustafsdotter, Mats Qviberg och Fredric Karén.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #86:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *