#87 Pratar vi för mycket om oss själva?

Här är avsnitt 87 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

När avsnitt 87 spelades in satt Anna Gullberg på DT:s redaktion i Falun och Daniel Nordström på Norrtelje Tidnings redaktion.
Vi pratar om arbetsmiljön i Mittmedia, om utgivarfrågor och namnpubliceringar, om granskningen av nazister och om en ny lokal mediegala.

Vi pratar också om ett ständigt problem för journalister och många andra, nämligen hot och trakasserier. Vi ställer oss frågan om det är så att vi journalister pratar alldeles för mycket om oss själva.
Vidare listar vi förstås veckans hetaste profiler.
Denna vecka står Daniel Nordström för listan.

Personer vi nämner är bland andra Karin Näslund, Helena Nyman, Hans Lindeberg, Anders Ingvarsson, Oisin Cantwell, Fredrik Virtanen, Daniel Swedin, Lisa Bjurwald, Lisa Röstlund, Sofia Wadensjö Karén, Marie-Louise Dangardt, Fredrik Hallberg, Anna Lindberg, Thomas Mattsson, Sara Rosengren, Jessica Bjurström, Ingalill Sundhage, Torbjörn von Krogh, Caroline Neurath och Marianne Rundström.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #87:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *