#90 Teodorescu vs Lindberg – vore det något?

Här är avsnitt 90 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 90 befinner sig Anna Gullberg i den nya studion i Gefle Dagblads och Arbetarbladets nya lokaler. Daniel Nordström befinner sig på VLY i Västerås

I avsnittet pratar vi om stressen inför semestern, Almedalen och dj-battle. Vi spekulerar också vilka mediepersonligheter vi skulle vilja se emot varandra. Jan Helin mot Anna Hedenmo? Anders Lindberg mot Alice Teodorescu? Vad tror ni om det?
Vi pratar också om den mystiska protestskylten mot Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson som hamnade i Sveriges Radios buss. Vi pratar om PO-fällningar, om fallet Egor Putilov och det faktum att polisutredningen kring den misshandlade VLT-medarbetaren Håkan Slagbrand har lagts ner.

Vi listar också veckans tre hetaste personer.
Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner är bland andra Karin Almers, Mathias Ståhle, Cilla Benkö, Alex Schulman, Anna Lindberg, Mats Pettersson, Anna Herdenstam, Anna Hedenmo, Gabriella Bark, Karl Anders Lindahl, Göran Greider, Jan Helin, Jonas Nordling, Nils Funcke, Martin Aagård, Anders Lindberg, Karin Olsson, Åsa Linderborg, Alice Teodorescu, Po Tidholm, Eva Burman, Sofia Olsson Olsén, Jimmie Åkesson, My Rohwedder, Egor Putilov aka Alexander Friback och Håkan Slagbrand.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #90:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *