#92 Den allt hårdare konkurrensen

Här är avsnitt 92 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 92 befinner sig Anna Gullberg i Dalarnas Tidningars studio i Falun. Daniel Nordström är på VLT i Västerås.

I avsnittet pratar vi om förändringarna Sveriges Televisions värvningar, om Sveriges Radios kvällsbemanning och om Dagens Nyheters nyanställningar och prishöjningar. Vi pratar också om den lokala konkurrensen på mediemarknaden, om polisens passivitet i Västmanland och om en politiker som sprider lögner och påstår sig vara hackad. Det blir också prat om mycket annat som sker i medie-Sverige.

Givetvis listar vi också veckans tre hetaste mediepersonligheter. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner är bland andra Ingvar Näslund, Jan Helin, Charlotta Friborg, Jessica Wennberg, Peter Viklund, Ulrika Hyllert, Björn Löfdahl, Jeanette Gustafsdotter, Caspar Otiz, Håkan Slagbrand, Ann Törnkvist, Dorotea Bromberg, Björn Häger, Carl Bildt, Anna Kindberg-Batra, Claes de Faire, Johan Hakelius, Karin Magnusson, Andre Pops, Fredrik Virtanen och Sam Sundberg.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #92:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *