#93 Journalistikens Spotify är här

Här är avsnitt 93 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 93 befinner vi oss i Sundsvall och har med oss tre intressanta gäster: Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare för Eskilstuna-Kuriren, Jessica Wennberg, tf chefredaktör och ansvarig utgivare för Västerbottens-Kuriren och Anders Nilsson, chefredaktör och ansvarig utgivare för Nerikes Allehanda.

I avsnittet pratar vi om samarbeten och digitala betallösningar. Vi pratar om Eskilstuna-Kurirens granskningar och den hatstorm, men också den kärlek och värme dessa har lett fram till. Vi pratar om Jessica Wennbergs nya uppdrag och VK:s spännande satsningar och om den dramatiska händelsen i Örebro i helgen, där en reporter från NA hamnade i händelsernas centrum. Anders Nilsson berättar om händelsen och efterspelet kring polisens agerande under och efter det tumult som uppstod.

Givetvis listar vi också veckans tre hetaste mediepersonligheter. Denna vecka är det våra gäster som står för listan.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #93:

Publicerat av

2 reaktioner till “#93 Journalistikens Spotify är här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.