#94 Spännande samarbeten och #meg17

Här är avsnitt 94 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 94 befinner vi oss i Göteborg. Podden är inspelad i Mittmedias monter under Mediedagarna, #meg17. Vi har två intressanta gäster, Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare för Eskilstuna-Kuriren och Herman Nikolic, redaktionschef inom Hallpressen, som inom kort byter namn till Hall Media.

I podden pratar vi om det plusnäterverk, eller digitala betalallians om man så vill, som vi har tillsammans med VK-koncernen, vilket innebär att våra digitala kunder kan ta del av journalistik från över 100 kommuner.

Vi pratar om våra digitala strategier, om Hallpressens snabba digitala resa och om Sörmlands Medias strategi som till viss del skiljer sig från Hallpressens och Mittmedias.
Vi pratar också om mediedagarna i Göteborg och om mycket annat.
Våra gäster levererar listan med veckans tre hetaste namn. Personer vi nämner är bland andra Jeanette Gustafsdotter, Mathias Ståhle, Jessica Wennberg och Robert Rosén.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #94:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.