#95 Namnpubliceringar och #metoo

Vi har fått skäll av Expressens Thomas Mattsson för vårt allt för långa uppehåll, men nu är vi tillbaka med full kraft.
Här är avsnitt 95 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 95 befinner vi oss i Stockholm. Podden är inspelad på Grand Hotel. Varför vi befinner oss här förklarar vi i podden och om vi hade varit Public Service hade vi naturligtvis påpekat att det även finns andra hotell i stan.

I avsnitt 95 pratar vi förstås om #metoo, #deadline, namnpubliceringar och de debatter som uppstått kring detta. Vi pratar också om den krönika som Jennifer Wegerup skrivit i Resumé.
Vi pratar också om Utbildningsradion, om ETC, Stora Journalistpriset, Mommapriset och en hel del annat.
Givetvis listar vi också veckans tre hetaste profiler. Denna vecka är det Daniel Nordström som står för listan.

Personer vi nämner är bland andra Thomas Mattsson, Åsa Linderborg, Lotta Bromé, Ola Sigvardsson, Fredrik Virtanen, Cissi Wallin, Olle Zachrison, Martin Timell, Lasse Kronér, Sofia Olsson Olsén, Axel Andén, Johanna Lindqvist, Emma Lindqvist, Staffan Heimerson, Jennifer Wegerup, Robert Laul, Carin Andersson, Jonas Nordling, Christina Tholse Willers, Cecilia Roos, Daniel Poohl, Eva Burman, Jan Helin, Tove Lifvendahl, Eva Hamilton, Mathias Ståhle, Tom Alandh, Åsa Erlandsson, Emma Frans, Magda Gad, Johan Ehrenberg, Olof Lavesson, Rosanna Dimamarca, Olle Wästberg, Cilla Benkö, Stefan Mehr och Paul Hansen.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #95:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *