#96 Kvällstidningskriget efter #metoo

Här är avsnitt 96 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 96 befinner sig Anna Gullberg i studion i Gävle. Daniel Nordström är med på länk från Västerås.

I avsnitt 96 pratar vi förstås om veckans stora snackis, Expressens chefredaktör Thomas Mattssons långa krönika om konkurrenten Aftonbladet – en krönika som publicerades över hela fem sidor i tidningen. Mattsson kallar det själv för en kärleksförklaring, men var det inte snarare en krigsförklaring?
Vi pratar också om den fortsatta debatten i spåren av #metoo och #deadline och levererar aktuella medienyheter.
Vi diskuterar också en del andra ämnen, till exempel institutet för Mediestudiers årsbok och digitala betallösningar och samarbeten.

Personer vi nämner är bland andra Staffan Erfors, Henrik Ek, Cecilia Djurenberg, Håkan Slagbrand, Staffan Heimerson, Sture Bergman, Thomas Mattsson, Ingvar Näslund, Olof Wretling, Ola Sigvardsson, Sofia Olsson Olsén, Cecilia Ekebjär, Carin Andersson, Malin Ekman, Kristoffer Bergström, Jonas Nordling, Magda Gad, Tora Rydelius, Sonja Schwarzenberg, Ulrika Hyllert, Jonas Eriksson, Jennifer Wegerup, Johan Såthe, Anne Lagercrantz, Lars Truedson, Nils Funcke, William Spetz, Morgan Schmidt, Jessica Wennberg, Richard Herrey, Martin Aagård, Åsa Linderborg och Anders Kosjanov Gustafsson.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #96:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.