#97 Mediechefer som inte vill uttala sig

Här är avsnitt 97 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 97 befinner vi oss i ett slutet rum i Stockholm och har förhoppningsvis ett ljud som till och med Journalistförbundets ordförande Jonas Nordling uppskattar. Nordling har med rätta kritiserat oss då och då för att vi inte har det bästa ljudet och framför allt en hel del störande bakgrundsljud.
Denna gång törs vi utlova bra ljud.
I avsnittet pratar vi fortsatt om #metoo, nya fall som har avslöjats och mediechefer som inte vill uttala sig.

Vi pratar också om Sveriges Radio och Sveriges Television. Anna Gullberg levererar en intressant spaning om SVT. och hur lite tv SVT gör lokalt.
Vidare blir det prat om Gävlebocken, som ännu lever och har hälsan, och mycket annat.

Personer vi nämner är bland andra Lasse Wennman, Jonas Nordling, Johan Söderström, Thomas Sundgren, Jan Helin, Anne Lagercrantz, Bawar Ismail, Helena Nyman, Rolf Lassgård, Tomas Backlund, Per Åhlin, Fredrik Virtanen, Magnus Ringman, Sofia Olsson Olsén, Lena Mellin, Lena K Samuelsson, Thomas Mattsson, Jan Scherman, Carl-Johan Bergman, Jeanette Gustafsdotter, Jennifer Wegerup, Magnus Alselind, Carolina Källestål, Marie Hillblom, Daniel Poohl, Sean Banan, Björn Häger, Helena Giertta, Staffan Erfors, Erik Lindenius, Jesper Enbom, Lisa Bjurwald, Rolf Lassgård, Staffan Erfors, Thomas Eriksson, Lena K Samuelsson, Ulf Johansson, Nils Hanson, Johanna Lindqvist och Emma Lindqvist.

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #97:

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *