#98 Pressetik, fällningar och Beckmans prao

Här är avsnitt 98 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för VLT, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten, Sala Allehanda, lt.se, Nynäshamns-Posten och Norrtelje Tidning.
Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

I avsnitt 98 befinner vi oss i en hotellobby i Stockholm.
I avsnittet pratar vi om den moderate riksdagsmannen – och kände mediekritikern på framför allt Twitter – Lars Beckmans praodag på Gefle Dagblad.
Vi pratar också om pressetik och fällningar av PO och PON. Är Daniel Nordström pressetikens bad boy, eller hur ligger det egentligen till? Vad är anledningen bakom att VLT fälldes hela fem gånger av PON under 2017?

Det blir också prat om mycket annat – och givetvis listar vi veckans tre hetaste. Denna vecka är det Anna Gullberg som står för listan.

Personer vi nämner är bland andra Hanif Bali, Annakarin Björnström, Lars Beckman, Madeleine Linderstam, Magnus Hägerborn, Thomas Mattsson, Gunilla Asker, Fredric Karén, Gustaf Hoffstedt, Per Hultengård, Ola Sigvardsson, Melinda Gates, Bill Gates, Ida Brännström, Ingvar Näslund, Katrin Säfström och Peter Sjöö.

 

 

Följ oss på Twitter där vi heter @gullbergnordstr och på Facebook där vi heter Gullberg Nordström. Vi finns även på Linkedin och numera också på Instagram.

Här kan du lyssna på avsnitt #98:

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *