Avslöjar: Han blir ny klubbchef

VIK hockey står inför en förändring då nuvarande klubbchefen Anders Eklund har sagt upp sig från sin tjänst. Arbetet med att hitta en ny klubbchef är enligt uppgifter redan klart och så här stod det på vlt.se i förra veckan.

”Trots förvarningen var det ganska nyligen, efter säsongsavslutningen, som Anders Eklund sade upp sig från sin tjänst.

Då agerade VIK-styrelsen direkt och tog hjälp av Adecco (rekryterings- och bemanningsföretag) för att hitta en lämplig ny klubbchef.
Jakten gav resultat, parterna kom överens och nu handlar det endast om information i rätt ordning innan VIK Hockey presenterar den nya klubbchefen – med största säkerhet redan nästa vecka.
– Den information som du har grävt fram är korrekt, bekräftar VIK-ordföranden Johan Fägerblad.”

Nu kan hockeybloggen avslöja att det med största sannolikhet är styrelseordföranden själv, Johan Fägerblad, som blir ny klubbchef i VIK. Mer information på vlt.se när den nya klubbchefen har presenterats.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “Avslöjar: Han blir ny klubbchef”

  1. johan, jag hoppas du har fel. Johan F är som klippt och skuren för en controllerroll. 100% fokus på siffror och säkerhet, hängslen och livrem i allt, vilket i sig är bra, men för inte klubben mot SHL. Framåtanda, visioner och satsning är nog inte riktigt hans grej tyvärr. Anders E hade en mix av allt, grym!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *