Erbjud Mylläri kontrakt

VIK-Vita Hästen slutade 1-2 efter straffar.

* Backen Anton Mylläri visade framfötterna igen. Backens höga fart och goda puckkontroll leder till uppåkningar som motståndaren har svårt att försvara sig emot. Jag tycker Mylläri har visat tillräckligt och att VIK ska erbjuda ett permanent kontrakt, annars är risken att någon annan klubb blandar sig i.

* Douglas Alenbring är ytterligare en spelare som ser intressant ut. Backens enkla och fysiska spel känns klockrent så här långt. Jag var orolig att han skulle gå bort sig med sitt ständigt fysiska spel, men hittills har han klarat sig galant.

* Matt Leitner fortsätter att förbrylla och frågan är om inte Filander ska prova honom med nya kedjekamrater. Annars tror jag det kan bli svårt att bryta den här trevande starten.

* Målvakten Marcus Dahlbom gjorde sin andra match i VIK och gör det bra såhär långt. Stod ibland sysslolös men vass så fort lägena dök upp. Jag är inte orolig för VIKs målvakter den här säsongen.

* Myttynen levererade flera bra passningar och jag fick för första gången upp ögonen för honom på allvar. Dock väntar jag med hyllningarna tills han levererar när det gäller som mest.

* Forwarden Robert Lantosi är i ständig fart men för att kunna utnyttja sin snabbhet måste han växla tempo ibland. Det ska bli spännande att se vad han kan uträtta den här säsongen.

Tre bästa VIK-spelarna mot Vita Hästen
Mylläri
Myttynen
Alenbring

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “Erbjud Mylläri kontrakt”

  1. Ja där är du inne på något Johan. Signa grabben innan någon annan kommer och tar han. Han kommer nog att blomstra denna säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *