VLTs Hockeypodcast #2 "Jag har drömmen kvar"

Gäst nummer två i VLTs Hockeypodcast är VIKs back Anton Mylläri, som gjorde starkt intryck på mig under inspelningen. Han berättar om en krokig resa där drömmen alltid har levt vidare. Han tar död på spekulationerna kring hans viktresa och berättar vem som fick honom att förstå hur bra han kan bli. Han beskriver besvikelsen över att dåvarande klubbchefen Anders Eklund kickade honom från VIK genom en tidningsartikel, och återger en fin historia om hur han till varje pris ville tillbaka till moderklubben. Anton Mylläri visade upp ett stort mod när han berättade om sig själv och sin hockeyresa, tack för en inspirerande timma!

Programledare: Johan Thalberg
Producent: Johan Thalberg
Ljudproducent/musik: Fredrik Thalberg
Gäst: Anton Mylläri

*** Jag ber om ursäkt om ljudkvalitén är aningen sämre än förra gången, speciellt i slutet. Det är jag som strulat till det tekniska. Till sist: Trevlig lyssning!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/229408810″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

7 reaktioner till “VLTs Hockeypodcast #2 "Jag har drömmen kvar"”

  1. Gällande att stärka produkten VIK Hockey så gillar jag ert resonemang. Jag tror även att det skulle gynna klubben mycket med en allsångsvänlig hymn, så som bland annat Frölunda och Skellefteå lyckats bra med i SHL. Vidare vore det önskvärt med bättre mat i restaurangen som ligger i anslutning till arenan, för att helt enkelt göra det mer attraktivt för folk att komma tillbaka. Inför premiären mot Vita Hästen slogs jag även av att det inte någonstans i stan fanns minsta tecken på att Rocklundahallen/ABB Arena firade 50 år, det borde finnas annonseringar i form av affischer och kampanjer överallt. Vi kan inte förutsätta att gemene man själv kollar upp när laget spelet.
    Tack för en bra podd, jag ser fram emot fler avsnitt!

    1. Håller helt och hållet med Jesper! Gillar starkt Johans poddar. De gör som supporter att man lär känna spelar lite extra 🙂

      1. VIK har mycket att jobba på gällande marknadsföring och hur det är i arenan med mat, utrymme osv. Sen får det inte bli löjligt heller, såsom Örebro håller på med varje match, för som du säger, hockeyn ska vara i centrum. Och det som drar absolut mest folk är…folk! Så en bra klack med bra drag drar med folk än vad cheerleaders gör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *